Vi som jobbar med travtips.info

Att spela på trav är något som vi svenskar har ägnat oss åt i generationer tillbaka. Kanske du själv är en erfaren travspelare. Eller så har du aldrig spelat på hästar, men är sugen att prova på.

Oavsett vilket så är det viktigt att du har de ultimata förutsättningarna innan du lägger dina spel.

Hos oss så hittar du all den nyttiga informationen som du behöver för att maximera dina vinstchanser på trav. För dig som är ny inom sporten så kan vi starkt rekommendera att du läser igenom vår ”travskola” med bland annat nybörjarguider och svar på de alla de vanliga frågorna.

Förutom våra nybörjarguider så har vi samlat en mängd relevant information om exempelvis olika travlopp och hur du kan spela på trav på nätet.

Vi har dessutom recenserat nätets främsta spelbolag för spel på trav, på vilka du även kan bli belönad med en bonus vid registrering.

Vi som står bakom sajten har alla ett brinnande travintresse som vi älskar att dela med oss av. Genom våra guider och recensioner hoppas vi på att kunna göra din spelupplevelse lite behagligare och dina vinster lite större.

Vi såg en möjlighet och ett tillfälle vi inte kunde gå miste om. Det har inte funnits många som vlil utmana nya områden eller utveckla travvärlden.

På Travtips.info är vi utmanarna som tar på sig detta uppdrag. Vi vill att sporten ska utvecklas och vi avser att erbjuda bästa möjliga upplevelse för alla våra läsare tillika travspelare.

Vi älskar trav, och för att hålla sporten vid liv, så säkerställa att vi bidrar till att vidareutveckla travet och till sporten som vi alla älskar.

Vi är inte rädda för att vara annorlunda, att prova nya saker och lyssna på våra användare. Trots allt är den här plattformen tillägnad dig och alla dina behov.

För att göra en lång historia kort erbjuder vi spelare något nytt och innovativt när det kommer till design och spel, saker vi vet våra spelare vill ha.

Lycka till!