Toto2

Här har vi ett helsvenskt spelbolag med full koll på trav. Toto2 har vunnit priser för sin sportsbook och erbjuder en användarvänlig upplevelse oavsett om du spelar på travsport, odds eller casino. Du har dessutom möjlighet att påbörja ditt spelande med dubbel insättning som bonus när du registrerar ett nytt konto hos Toto2.

Boost för poolspel och oddsgaranti

För travälskare har Toto2 ett riktigt attraktivt upplägg med boostade poolspel. Kortfattat innebär boosten att Toto2 lägger till extra pengar så att du har möjlighet att vinna extra mycket på vinnande travhäst.

Toto2 erbjuder även oddsgaranti för dina vinnarspel vilket garanterar bästa odds i det lopp du har valt att spela. Oddsgaranti på trav fungerar så att du är garanterad samma odds som konkurrenternas, om de skulle vara högre. Garantin innefattar belopp upp till 100 000 kr. Mellanskillnaden betalas automatiskt till ditt konto måndagen efter ditt spel.

Bonus 500 kr extra hos Toto2

När du registrerar ett spelkonto hos Toto2 får du automatiskt en bonus. Denna bonus anges i procent på din första insättning och kan användas som extra pengar att spela för. Hos Toto2 får du 100% bonus, alltså precis lika mycket som du väljer att sätta in. Det finns dock en övre gräns för din insättningsbonus som i nuläget är satt till 500 kr. Du kan alltså få 500 kr extra i bonus som ny kund hos Toto2 att använda för spel inom sport och livebetting.

Betting bonus hos Toto2 kommer med ett omsättningskrav och för travbonusen är det 4 gånger insättningsbeloppet som gäller. Vill du veta mer om omsättningskrav och hur det påverkar ditt bettande kan du kika på denna video som förklarar konceptet väl:

Även om filmen pratar om betting i Kanada är det samma princip för alla omsättningskrav på bettingbonus online. På engelska heter det ”Rollover Requirements”.

Kundservice och support

Som svensk travspelare är det viktigt med kunnig support och service där man väljer att placera sina spel. Toto2 har naturligtvis kundservice på svenska med tillgänglighet dygnet runt. Rent generellt betalas vinster ut snabbt och smidigt men skulle det uppstå problem på vägen känns det tryggt med svensk support, vilken tid på dygnet du än behöver det.

Toto2 Bonus Trav

Upp till 100 kr extra i bonus

Spela nu