Följ världens största travlopp

Prix d’Amérique 2019 blir nästa års stora travfest. Vi hinner knappt inviga nästa år innan det är dags; 27 januari äger eventet rum. Travet tar plats på Vincennes Banan i Frankrike, strax utanför den vackra huvudstaden Paris. De som planerar att uppleva eventet på plats har säkert redan packat väskan, för det väntar dem en alldeles unik upplevelse.

Travlopp

Förväntningar på Prix d’Amérique 2019

Vi förvänta oss mycket av årets upplaga av det prestigefyllda travet Prix d’Amerique. Stämningen på travet kommer med största säkerhet att vara just förväntansfull, men också pirrig. Strålkastarna kommer att peka högst fokuserat på travbanan och visst vill alla tävlande personer göra sitt allra yttersta i ett lopp som kan förändra hela deras karriärer. För den som ska spela på travet kommer det att finnas väldigt mycket pengar att kamma hem.

Readly Express

Strax efter fjolårets Prix d’Amérique kunde Aftonbladet skriva rubriken att den svenska hästen Readly Express skrev storslagen travhistoria. Den varmblodiga hästen slutade som vinnare, tillsammans med sin tränare Timo Nurmos och personen vid honom på banan, Björn Goop. Readly Express kommer att delta även i 2019:s trav, och många är övertygade om att hästen vinner även det loppet.

Deltagare i Prix d’Amérique 2019

Tjugotre hästar deltar i årets stora travfest, och Readly Express är störst favorit att vinna loppet. Hästen är tätt följd av explosiva Bold Eagle. Många spelare kommer även att lägga sina pengar på Propulsion och Twister Bi. Om du själv spelar på online casino och bettar på trav gör du rätt i att noggrant jämföra de tävlande inför årets Prix d’Amérique. Kanske kan någon häst, som ger mer pengar vid vinst, komma att skrälla.

Vill du värma upp inför detta kommande världsevent inom trav kan du spela hos mobilebet som snart täcker det australiensiska travloppet Inter Dominion. Du vill inte vara kall om händerna när Prix d’Amérique väl är här.

2019 är bäddat för att inleda på bästa vis och efter Prix d’Amérique ser vi fram emot en underhållande vår och sommar med mycket trav.