V65 Tips

Redan sommaren 1974 gick första V65 lopp av stapeln. Under flera år har detta travspel varit ATG:s bästa tipskupong. Idag är det V75 som har tagit över rollen som Sveriges populäraste lördagsspel. V65 finns dock kvar och är en riktig klassiker som tusentals travfans satsar pengar på varje lördag.

Vinna pengar på V65

Det räcker med att få fem eller sex rätt för att vinna pengar på V65 spelet. Här gäller det att få alla rätt för att få vinsten utbetald av ATG. Totalt tippar du fem eller sex avdelningar och vinstsumman beror på antalet vinnare i din prisgrupp. Får ingen sex rätt, fördelas hela beloppet bland de med fem rätt.

Till skillnad från andra kända travspel får du inget om du inte får 100% rätt. Dessutom fördelas vinstbeloppet lika mellan alla med vinst på kupongen. Inga prisgrupper behövs för det finns bara en. Det går att vinna mycket pengar på V65. Vissa veckor kammar en ensam vinnare hem över tio miljoner.

V65 kupong pris

Det är få skillnader mellan V65 och V64 när det gäller kupong pris. Du satsar en krona per varje alternativt resultat. Totalsumman som du måste betala för din spelkupong beror på antalet hästar du har valt att strecka. Kupongkostnad är densamma oavsett om du spelar på trav online eller besöker ett ATG ombud för att lämna in din V65 tipskupong.

V65 vinstpotten

Inte mycket går att säga om vinstpotten, då det hela med V65 är väldigt enkelt. Ni som har fått alla rätt får ta del av hela vinstpotten. Inte mer, inte mindre. Vid ingen vinnare är det rullande prispott som gäller. Hela summan flyttas av ATG till nästa V65 omgång. Rullande prispott är begreppet som både Svenska Spel och ATG använder för sina jackpottar.

Är V65 kupongen alldeles för lättippat, blir vinstsumman under 15 spänn. I så fall är det samma regel som gäller samtliga spelkuponger, även vinstpotten för V65. Då får nämligen ingen vinst och det blir en rullande prispott på hela vinstpoolen.

Dubbla Vinst på V65

Det går att dubbla din vinst på streckspelet. Samma insatsmöjlighet som finns med i V64 går att satsa på även här. V6 heter tilläggsspelet som går ut på att du inte får någon vinst vid fem rätt, men får dubbelt så mycket, om du vinner på alla rätt på V65.

Spela på V65

För dig som är på väg att testa streckspelet finns det ett stort antal olika möjligheter. Det går att spela på V65 på nätet. ATG:s hemsida erbjuder perfekt spelupplevelse, oavsett vilken enhet du föredrar för att tippa trav. Du kan lämna in dina V65 spel från mobiltelefon, padda och PC/Mac. Det går visst fortfarande även att lämna in ett spel hos ombud.

Du som inte kan något om trav och hur man gör för att spela på hästar får en chans att vinna pengar på V65 utan att vara expert. Välj Harry Boy så får du kupongen streckad åt dig av expertprogram som är skapat just för de som vill chansa och spela på trav utan förkunskaper.