V64 Tips

ATG lanserade V64 i slutet av 1990-talet. Det är det tredje största travspelet hos spelbolaget både hos ombud och på nätet. Vill du vinna pengar på din kupong, måste du pricka in rätt häst i fyra till sex lopp. Vinststorleken påverkas av antalet andra spelare som har fått lika många rätt som du, precis som är fallet för V86 och V75. Vid alla rätt och ensam vinnare blir ofta prispotten i samma klass som jackpottar som går att vinna på onsdagar och lördagar.

V64 kupong pris

Summan du betalar för din V64 kupong beror på antal hästar du har valt att spela på i dagens avdelningar. Ditt pris beräknas genom multiplikation av antal hästar per lopp gånger kupongkostnad. V64 är dyrare att spela än veckokuponger. Du betalar en krona per rad. Å andra sidan är även antalet lopp lägre. Precis som är fallet med andra ATG:s travprodukter, gäller det att hitta favoriter för att hålla kupong pris inom budgetens ramar.

V64 Prispott

Vill du prova V64, kan det vara bra att vara påläst om hur prispotten fördelas. Alla pengar som finns med i poolen delas upp i tre bitar. Det är samma princip som gäller V64 vinstpott som för andra kända streckspel.

  • Gruppen med alla rätt (sex vinnarhästar) får 40 procent av den totala prispotten;
  • Spelare med fem rätt får 20 procent av beloppet;
  • De med fyra rätt får ta del av resterande 40 procent.

Spela på V6

Fyller du i V64 kupongen, märker du säkert att det finns möjlighet att spela på V6. Många bortser från att kryssa i denna ruta för att de helt enkelt inte vet vad V6 står för. Nu får du äntligen svaret på denna fråga här på travtips.info.

Förr i tiden gick det att gå all-in och spela på alla rätt på samtliga travkuponger som går att köpa en gång i veckan. Vitsen med detta är att du i så fall får dubbelt så mycket i vinst, om du vinner, men inget vid ett eller två fel på streckspelet.

Alternativet är numera borttaget från V86 och V75, men finns kvar på V64 kupongen. Väljer du att tacka ja till V6 alternativet, har du chansen att vinna dubbelt på sex rätt, men får inget i vinst vid fyra eller fem rätt resultat.

Inlämning av V64 kupong

För att vara med i dagens travspel krävs det en inlämning av V64 spelkupong. Det går att göra antingen via mobil eller dator med internetuppkoppling på ATG:s hemsida eller direkt hos ATG ombud. Det brukar heta att du ska besöka ditt närmaste ombud för att lämna in dina travtips, men så är egentligen inte fallet. Det går lika bra med kuponginlämning på vilket ombud som helst, även de som ligger långt bort från din hemadress.

Tvekar du på att lämna in ditt V64 spel på grund av för få kunskaper inom trav, är det ingen fara. Spelet går att spela med Harry Boy funktion, vilket innebär att du får hästar utvalda automatiskt av ett mjukvaruprogram. Det du får av ATG i fall du tackar ja till ett Harry Boy spel är en mix av skrällar och spikar.

Inlämningen av V64-kuponger sker före kl 19.25 måndag-fredag samt före kl 14.35 lördag-söndag. Det händer ytterst sällan att loppen avgörs på lördagar, då det är då V75 lopp äger rum.

V64 Startlista

Då det är riktigt populärt med att tippa trav hos ATG i Sverige, finns det ett flertal olika alternativ att kolla V64 startlista på. Det bästa enligt oss på travtips.info är att kolla dagens avdelningar och hästar direkt på ATG:s egen hemsida.

Är du ny hos ATG, kan det vara bra att läsa några ord om hur du hittar till dagens startlistor. Klicka först på Spela och välj V65. Du får fram en text där det står Spela på nästa V64. Välj dagen som du vill få informationen om och öppna upp aktuella avdelningar med startlistorna. Om du vill, går det att lämna in dina V64 direkt på samma sida. Då behöver du dock logga in först.

V64 resultat idag

Har du satsat pengar på trav idag, vill du säkert kolla V64 resultat. Det går också att göra på ATG hemsida. Samtidigt så går det även att följa dagens lopp live. Utöver det finns det ett flertal spelbolag med trav på nätet som erbjuder liknande resultatservice och livestreaming på travlopp.

Vi på travtips.info har vår egen favorit när det gäller rätta V64 raden. Det är text-TV sida 574 som vi noga följer för att få senaste trav resultat. När vi äntligen har jobbat fram en lösning för att visa rätta rad live på vår egen hemsida, kommer vi säkert att inspireras av SVT text tjänst.

Dagens utdelning på V64

Det är inte bara resultat, utan även utdelning som är högintressant för dig som har valt att spela V64 idag. Informationen om vinstgrupper och hur mycket du vann idag finns publicerad på samma ställen som resultat: ATG.se samt SVT Text. Där hittar du en lista på vad dagens V64 vinnare har fått för 4, 5 respektive 6 rätt. Vid ingen utdelning idag för en grupp med ett visst antal rätt kommer du att få se ett streck bredvid prisgruppen.

Rätta V64

Samma som ovan gäller även dig som vill rätta din V64 spelkupong. Det allra enklaste alternativet är att mata in rättningskoden på spelbolagets hemsida. Då får du se om du har vunnit något idag på en gång. Ett annat sätt att rätta dina raden på är att besöka ATG ombud och stoppa in den i maskinen. Det går självklart även bra att rätta V64 själv, genom att jämföra dina travtips med dagens resultat i alla sex avdelningar.

För att inte missa om du har vunnit rekommenderar vi på redaktionen att du rättar kupongen med rättningsmall som går att ladda ner på nätet. Vi jobbar just nu på att publicera bästa V64 rättningsmall som finns direkt på travtips.info.