V86 Tips

För sju år sedan började vi i Sverige med V86 tips. ATG:s idé med denna spelprodukt var att erbjuda ett tillfälligt alternativ till V64. Svenska trav fans tyckte om att tippa V86, vilket har lett till att streckspelet snabbt har blivit näst populärast bland alla travspel. Idag publicerar alla stora medier speltips på V86. De bästa är signerade av Aftonbladet, Travkoll, Micke Nybrink, Niklas och Expressen. Tusentals går till ICA ombud eller letar upp ATG.se för att lämna in sin travkupong på onsdag.

Spelreglerna liknar V75, men med något lägre omsättning. Den brukar landa någonstans kring 15-25 000 000 kronor. Precis som i fallet med V75, följer V86 tips populära fotbollsdagar och konkurrerar därmed med Svenska Spels tipskuponger. En viktig skillnad mellan V75 och V86 är att det gäller att tippa åtta lopp i denna spelprodukt. På vintrar fördelas dessutom de mellan 2 olika travbanor.

V86 Xpress

Många tror att Expressen sponsrar denna typ av V86 som går under detta namn under lågsäsongen med startlopp kl 19:20 på onsdagar. När det är dags för V86 Xpress, innehar kupongen alltid lopp från två olika banor: Solvalla och en annan travbana utvald av ATG. De väljer bland Åby, Bergsåker och Jägersro.

V86 Vinstfördelning

Hur mycket pengar du får på V86 vid vinst beror på antal rätt du har fått in på kupongen. När veckans V86 omgång är över, är det dags att kolla resultat. Du vinner, om du har fått minst sex rätt av åtta. Vinstfördelningen ser ut som följer:

  • 40 procent går till de med alla åtta rätt på V86;
  • 20 procent går till sju rätt;
  • Resterande 40 procent får kupongerna med sex rätt.

Det är alltså samma vinstfördelning mellan tre prisgrupper på V86 som det är för V75. Även andra regler som ni är vana vid från V75 gäller. Bland annat får ni ingen vinst, om summan understiger 15 kr. Rullande prispott gäller även här.

Börja med V86 spel

Vill du börja spela V86, är det självklart en fördel, om du redan känner till hur spel på trav hos ATG fungerar. Notera även att det går att hitta andra liknande totospel på nätet. De går under andra namn, men påminner rejält om ATG kuponger. Fördelen med dessa är att du får mer i vinst procentuellt samt kan få en bonus. Nackdelen är att du inte får lika mycket pengar som när du får alla rätt på V86 hos ATG.

För jakt efter jackpott på V86 handlar allt därför inte om att välja rätt spelbolag med trav. I stället gäller det att välja var du vill börja med V86. Det går bra att lämna in din travtipskupong på deras hemsida från alla möjliga enheter: datorn, telefonen och plattan. Många av travspelare i Sverige föredrar dock fortfarande att lämna in sina tips på riktigt, genom att besöka ett ombud.

Tack vare funktionen Harry Boy behöver du inte ha omfattande kunskaper om onsdagens lopp. Du tackar ja till att spela V86 med Harry Boy och datorn själv väljer hästar att strecka. Valen sker automatiskt och du kan räkna med att få en spännande blandning av spikar och skrällar.

Vinna på V86

Att vinna pengar på V86 är lika lätt som det är på de andra travkupongerna. Det gäller att gissa rätt häst som vinner i avdelningar som finns med på programmet. Vinstbeloppet hänger inte bara på hur många rätt du lyckades pricka idag, utan även på hur bra andra som har köpt veckans V86 kuponger har gjort ifrån sig.

Som mest vinner du, om det bara är du som är med i prisgruppen. Är du en ensam vinnare med åtta rätt, får du ju hela potten som ofta består av en saftig rullande prispott. Notera även att det går att bli en ensam vinnare på V86 med ”bara” sex och sju rätt.

V86 kupong pris

Har du bestämt dig för att prova V86, är det kanske hög tid att ta reda på kupong pris. Raden på V86 kuponger kostar hälften så mycket som de på V75, inte mer än 25 öre. Hur mycket du får betala till ATG i slutändan beror på antal rader som du har valt att strecka på din kupong.

Vårt bästa V86 tips är att du försöker välja spikar. Gör du det tidigt, kommer du att lyckas hålla kupongpriset inom rimliga ramar, när du är klar med hela systemet med garderingar. De som vinner mest på trav i längden är bäst på att hitta skrällar i olika avdelningar. Samtidigt brukar de vara riktigt duktiga på att våga satsa allt på favoriter.

Kolla startlista på V86

Innan det är dags att lämna in kupongen, vill de flesta kolla på startlistan. Det är bara logiskt och speciellt viktigt är det om man vill tippa trav online. Det bästa sättet att se vilka hästar som kommer att starta i V86 på onsdag är att besöka ATG:s hemsida.

När du väl är där, behöver du inte logga in med ditt ATG spelkonto för att kolla startlistorna. I stället är det bara att klicka på knappen Spela som du hittar överst bland alla flikar. Därefter är det bara att välja V86 för att få se alla aktuella startlistor. I historiken kan du även se startlistor, statistik och resultat från tidigare V86 lopp.

Information om utdelning och resultat på V86

Vi på Travtips.info gör vårt bästa för att publicera senaste resultat och informationen om utdelning i sista V86 lopp. Utmaningen är att lägga in ny data varje onsdag efter loppen. Målet är att du kan rätta V86 direkt efter att du har följt avdelningarna live.

Som det ser ut just nu måste vi publicera all information manuellt. Det gör att du ibland får en fördröjning med V86 resultat. Därför rekommenderar vi dig att rätta din rättningsmall genom att besöka hemsidan atg.se eller knappa in sidan 573 i text-TV. Det är nämligen där som SVT går live med alla senaste utdelning och resultat precis efter V86 är över på onsdag. De är riktigt svårslagna när det gäller aktuell resultat information.

Rätta V86 på ATG hemsida

Tillvägagångssättet för att få dina V86 rad rättade på ATG hemsida är exakt de samma som för V75 resultat. Du klickar på Rätta och går in under Kalender för att hitta rätt onsdag. Väl där får du en fulltäckande information om allt som rör sig dagens avdelningar, inklusive program, statistik, resultat, prisgrupper och veckans utdelning.

Text TV Sida 573

Vi på Travtips föredrar dock gamla hederliga Text TV. SVT har bokat sidan 573 för V86 resultat ändamål. Här får du allt på ett ställe utan att behöva klicka runt. Det är det som är det vackra med Text TV. Otroligt tråkigt att SVT planerar stänga ner hela texten inom loppet av några år.

Inget annat medium kommer någonsin att kunna bli bättre än text tv sida 573 när det gäller att på ett koncist sätt presentera senaste V86 utdelning, odds och värden för avdelningar. Du ser allt, även information om omgångens omsättning denna onsdag, på en och samma sida.