Betfair

Betfair är ett brittiskt spelbolag som slog upp portarna år 2000. I samband med lansering så infördes ett nytt begrepp som spelare inte hört talas om tidigare: oddsbörs. Betfairs oddsbörs fungerar i princip som en vanlig börs, fast med odds. Spelarna får själva köpa och sälja odds med varandra. Idag har Betfair över 4 miljoner spelare över hela världen och erbjuder, förutom sin oddsbörs, även sina egna odds, casinospel och poker. Betfairs huvudkontor ligger i London, men man har även anställda på Malta och i Gibraltar. Spellicens har man både fått från UK Gamibling Comission och Malta Gaming Authority.

Betfair trav och galopp

Betfair Trav För dig som vill spela på hästar så är det Betfair hästkapplöpning som gäller. Du kan välja själv om du vill spela med Betfairs egna odds eller om du vill köpa/sälja odds på spelbörsen. Efter att du valt önskad oddsmarknad i menyn så klickar du på ”hästkapplöpning”. Du kommer då att få upp en mängd event från hela världen. Eftersom Betfair är ett brittiskt bolag så är det övervägande lopp från Storbritannien och Irland, men du kommer även att se tävlingar från exempelvis Singapore, Dubai, USA och Sydafrika. Du kommer även se att en hel del lopp är markerade med den gula ”Cash out-symbolen”. Detta betyder att du kan plocka in dina pengar innan tävlingarna är över. Summan som delas ut är då baserat på oddset vid det tillfälle som du gör ditt uttag.

Event markerade med en grön prick indikerar att livebetting är tillgängligt och den orangea pricken betyder att tävlingen börjar snart. Om du vill följa strömmen och experttipsen så råder vi att kolla in tabellen till höger där dagens favoriter finns listade. Betfair erbjuder även spel på virtuell hästkapplöpning, vilket rekommenderas för dig som inte kan hålla dig till nästa lopp går av stapeln.

I dagsläget så finns dessvärre ingen Betfair trav att spela på, något som vi dock hoppas se tillgängligt i framtiden.

Betfair Livestream

Genom Betfair livestream så kan du följa hästkapplöpningsloppen live i din dator. Faktum är att den övervägande delen av all livesport som visas hos Betfair är hästar. Alla lopp som streamas live är markerade med en grön knapp tillsammans med texten ”Livevideo”.

Betfair bonus

Alla nya spelare kan just nu hämta hem en Betfair bonus på 100 % upp till 1 000 kr. Bonusen ger dig dubbelt så mycket pengar att spela för och det minsta insättningsbeloppet är 100 kr. Om du exempelvis skulle göra en insättning på 300 kr så kommer du alltså att få en spelkassa på totalt 600 kr. Omsättningskraven är relativt låga, 4 gånger (insättning + bonus) till minimioddset 1.6. Inför stora hästkapplöpningsevent såsom Cheltenham Festival så brukar Betfair dessutom ha specialkampanjer, så håll ögon och öron öppna!

Insättningar och uttag

Insättningar hos Betfair kan göras med en mängd olika metoder såsom kort (Visa/Mastercard), e-plånböcker (PayPal, Neteller Skrill etc.) och via banköverföring. Uttag görs med samma metod som användes för insättning. Uttagstid kan variera beroende på metod. E-plånböcker går oftast snabbast medan banköverföringar kan ta några bankdagar.

Kundservice

För frågor hos Betfair så rekommenderar vi att läsa igenom hjälpsektionen som finns tillgänglig på hemsidan. Om du inte skulle hitta vad du letar efter där så kan du kontakta den svensktalande kundtjänsten via telefon dagligen mellan 10:00-18:30 på nummer 08 505 20 169. Du kan även skicka ett epost via formuläret som finns på hemsidan.

Betfair

100% Bonus upp till 1000kr

Spela nu