Racebets Trav

Racebets är ett spelbolag som enbart inriktat sig på hästsport. Sajten grundades redan år 1996 och var då ett av de första spelbolagen någonsin som erbjöds spel på hästar på nätet. Idag har man både odds och spelare från hela världen. Huvudkontoret för Racebets ligger på Malta, vilket innebär att alla vinster är skattefria för svenska spelare. Sajten finns tillgänglig på en mängd olika språk, inkluderat svenska. Fördelen med att spela på Racebets är att sajten erbjuder en mängd funktioner som saknas hos andra bookmakers. Exempelvis så kan man få ingående statistik från olika lopp och tävlingar, samt information och formkurvor om kuskar och tränare. Racebets har även en sektion för speltips och även sin egen blogg (endast tillgänglig på engelska dock).

Spelutbud

Till skillnad från de allra flesta andra bookmakers på nätet så erbjuder Racebets endast spel på trav- och galopp (samt hundkapplöpning). Detta innebär att man givetvis tagit in så många oddsspel på hästar som det bara går. I menyn till vänster på sajten så kan du själv välja vilken typ av sporter som du vill se, dessa är markerade med färgerna grön (galopp), blå (hinderlöpning) och lila (hundkapplöpning). Under så kan du välja bland olika länder. De flesta spelen är från Storbritannien, Frankrike, Sydafrika, Italien, Sverige och Spanien, men det finns även möjlighet att spela på lopp från exempelvis Chile, Turkiet, Australien och Indien.

Efter att du klickat in dig på önskat land och tävling så får du upp startlistan där du kan se de olika hästarna/kuskarna och lägga dina spel.

Racebets Livestream

Genom att klicka på rubriken ”Stream” så kommer du att få upp Racebets livestream. Genom denna så kan du följa lopp från hela världen i direktsändning. De flesta loppen som visas sänds från länder såsom Storbritannien, Frankrike och Sydafrika. Livestreamingen funkar utmärkt i såväl datorn som i mobilen eller surfplattan.

Racebets bonus

En positiv aspekt med Racebets är att alla bonusar och kampanjer som erbjuds är specialdesignade för spel på trav- och galopp. Alla nya spelare belönas just nu med en Racebets bonus på 100 % upp till 500 kr. Om du exempelvis sätter in 200 kr så kommer du att få totalt 400 kr att spela med.

Förutom välkomstbonusen så finns det en mängd andra erbjudanden att ta del av. Dessa finns tillgängliga under rubriken ”Kampanjer”. Sektionen uppdateras ständigt med nya bonuserbjudanden som kan vara alltifrån förhöjda odds och freerolls till gratisspel och pengarna-tillbaka-spel.

Insättningar och uttag

Hos Racebets så kan du enkelt och smidigt göra transaktioner med de vanligaste betalningsmetoderna såsom Visa, Mastercard, banköverföring Neteller och Skrill. Det finns även en funktion som låter dig sätta dina egna insättningsgränser, vilket gör det enkelt för dig att hålla koll på hur mycket du spelar för.

Kundservice

Ifall du skulle ha några frågor eller funderingar hos Racebets så kan du kontakta kundtjänsten antingen via livechatt, telefon eller e-post. Vi rekommenderar chatten då detta oftast är det smidigaste alternativet. Supporten är öppen från 10:00-19:00 alla dagar i veckan. Om du har tur så kan du få tag på en supportmedarbetare som pratar svenska, annars så är det engelska som gäller. Ifall du skulle vilja skicka mail så är adressen [email protected].