Unibet

Att Unibet erbjuder spel på trav är en självklarhet med tanke på att företaget startades av den svenske entreprenören Anders Ström, som har ett stort hjärta för trav och spel på hästar. Bland annat så har han varit ensam vinnare på V75 och är dessutom delägare i över 100 olika hästar. Unibet är ett av världens största spelbolag och är bland många kända för sloganen ”av spelare, för spelare”.

När företaget drog igång år 1997 så erbjöds kunderna att ringa in via telefon för att bli uppdaterade om oddsen. Idag, över 20 år senare, så finns Unibet på Stockholmsbörsen och är värderat till över tre miljarder kronor. Huvudkontoret för Unibet ligger på Malta och totalt så har spelbolaget över sju miljoner spelare från hela världen.

Unibet Trav

Unibet trav För att komma in på Unibet trav så klickar du dig helt enkelt in på ”Odds” och sedan på ”Trav” på Unibets hemsida. Till skillnad från många andra spelbolag så kan du på Unibet trav spela på lopp från Norden. Dagligen så finns spelmöjligheter på travlopp från Sverige, Finland och Norge. Fördelen med att spela hos Unibet istället för ATG är dels att oddsen nästan alltid är bättre, men även att spelmöjligheterna är fler. Ett spelalternativen som inte finns hos ATG är ”Head to Head”, där du satsar på vilken av två hästar som kommer att placera sig bäst i loppet.

Hos Unibet så finns det även en spelsektion för spel på Galopp. Här hittar du en mängd odds på galopp från bland annat Irland, Storbritannien och Sydafrika.

Unibet Livestream

Unibet har sin egen livestreamingfunktion, genom vilken du kan följa event i realtid. Alla lopp som sänds via Unibet livestream är indikerade med symbolen ”U-TV”.

Unibet bonus

En annan fördel med att spela hos Unibet istället för hos ATG är att du blir belönad med bonusar och kampanjer! Alla nya spelare kan välja en av följande välkomstpaket:

Unibet bonus #1 – 500 % upp till 500 kr

Unibet bonus #2 – 200 % upp till 1 000 kr

Om du väljer den första bonusen så får du alltså hela 600 kr att spela med när du sätter in 100 kr. Om du väljer det andra alternativet tredubblas din bonus och du får till exempel 900 kr i spelkassa när du sätter in 300 kr. Omsättningskraven är 8 gånger för bonus #1 och 5 gånger för bonus #2 till minimioddset 1.4. Förutom välkomstbonusen så har Unibet ofta specialerbjudanden vid speciella event, håll därför utkik på kampanjsidan när det vankas storlopp!

Insättningar och uttag

Hos Unibet kan du göra insättningar med de vanligaste betalningsmetoderna såsom Visa, Mastercard, Skrill, Neteller eller via banköverföring. När du gör ett uttag så gäller samma metod som du använde för insättning. Väntetiden för uttag varierar beroende på vald metod.

Kundservice

För att snabbt få svar på eventuella funderingar så rekommenderar vi att du klickar på Hjälp-knappen som finns på hemsidan. Du kommer då att få upp Unibets hjälpsektion där du kan få svar på de vanligaste frågorna. Ifall du mot förmodan inte skulle hitta vad du letar efter så kan du kontakta Unibets kundtjänst dygnet runt via livechatt, telefon eller e-post. Den svenska kundtjänsten är tillgänglig mellan 08:00-02:00 dagligen, övriga timmar så är det engelska som gäller.

Unibet

100% bonus upp till 100 kr

Spela nu