Bet365

Här har vi ett av världens tveklöst största spelbolag med över 10 miljoner spelare i drygt 200 olika länder. Förutom sportsbetting så erbjuder Bet365 även casino och poker. Huvudkontoret ligger i staden Stoke i Storbritannien och sammanlagt så har Bet365 över 3000 anställda. Det är även från Storbritannien som man har fått sin spellicens (från UK Gambling Commission), vilket man haft enda sedan 1974. Alla vinster från Bet365 är helt skattefria för svenska spelare.

Bet365 trav

Bet365 trav För att spela på Bet365 trav så trycker du helt enkelt på ”Trav” i menyn till vänster på startsidan (du kan även välja att spela på Bet365 Galopp). Du kommer då att få upp en mängd lopp från hela världen. Längst upp så ser du de nästkommande tävlingarna som går av stapeln. Genom att bläddra dig ner på sidan så kan du även se vilka lopp som kommer att köras under de kommande dagarna. Bet365s trav- och galoppodds kommer främst från Australien, Storbritannien och Irland.

Något som saknas på sidan är definitivt en smidigare funktion för att kategorisera olika länder. Förutom att satsa på vinnare så finns det en rad andra spel tillgängliga såsom Quinella, Exacta, fyra första och Trifecta. Ifall du inte kan bärga dig till nästa lopp så kan du kika in spelformen ”Virtuella sporter”. Här kan du spela på datoranimerad trav och galopp när som helst på dygnet.

Bet365 Livestream

Genom Bet365 livestream så kan du följa galopp från hela världen direkt i din dator, mobiltelefon eller surfplatta. Livestreamingen är endast tillgänglig för registrerade medlemmar och för vissa event så kan det krävas att du har pengar på ditt konto för att kunna titta.

Bet365 bonus

Alla nya spelare blir just nu belönade med en Bet365 bonus på 100% upp till 1 000 kr. Bonusen gäller alltså för din första insättning och ger dig dubbelt så mycket att spela för. Om du exempelvis skulle sätta in 600 kr så kommer du att få totalt 1 200 kr i spelkassa. Bonusen gäller för alla typer av oddsspel. Kom dock ihåg att du måste omsätta din bonus tre gånger till minimioddset 1,50 innan du kan göra ett uttag.

I dagsläget så har Bet365 inga specialerbjudande för trav- och galopp utan de flesta kampanjerna gäller antingen fotboll, ishockey, basket eller greyhound.

Insättningar och uttag

Du kan enkelt och säkert sätta in pengar hos Bet365 med en mängd olika betalningsmetoder. De vanligaste är Visa, Mastercard, Netller, Trustly, Skrill och PayPal. Alla insättningar kommer in på ditt konto direkt, förutom banköverföringar som kan ta några bankdagar. Minimibeloppet för insättningar är 50 kr för kreditkort, Skrill och Paysafecard, samt 120 kr för de flesta andra metoder.
För uttag så ombeds du generellt att använda samma metod som du gjorde din insättning med. Minsta belopp för uttag med kreditkort och de flesta e-plånböckerna är 120 kr.

Kundservice

Om du skulle ha frågor eller funderingar så kan du kontakta bet365s kundtjänst dygnet runt. Supporten är tillgänglig via livehatt, telefon och e-post och pratar givetvis svenska. Gratisnumret till bet365 är 020 798 365 och om du vill skicka e-post så gör du detta till [email protected].

Bet365

100% Bonus upp till 1000kr

Spela nu