Jackpot på trav

Jackpot Trav Vi alla går ofta och fantiserar om hur det skulle vara att kamma hem drömvinsten – storjackpotten. I så fall ska du hålla utkik efter en jackpot på trav! En jackpot är helt enkelt när det finns extra pengar i potten att vinna och uppstår när pengarna från den förra spelomgången förs över till nästa omgång.

Du kan vinna stora pengar och bli rik på ett stort antal olika spel. Du har lottodragningar, skraplotter och trav att välja emellan, om du lämnar in dina kuponger/köper lotter på plats i kiosken eller spelbutiken. Föredrar du spel online, är det oftare slots som gäller. Men även på nätet går det att vinna miljoner på trav – genom att vinna en jackpot.

Varför är jackpotsumman uppe i flera miljoner en vecka och ”bara” några futtiga hundra tusen kronor en annan? Det skiljer sig rejält mellan olika veckorna ibland, både vad gäller travjackpot och lotto. Denna skillnad kan bero på att alla favoriter vann så att det inte blev någon utdelning, eller att ingen spelare lyckades pricka in alla rätt. Om detta skulle pågå flera veckor i rad så kan jackpotten komma upp i riktigt stora summor!

Jackpot på V75

Till skillnad från en mängd andra jackpotspel, bjuder trav från ATG ofta på hela två olika jackpots. Det gör tävlingen och loppen betydligt mer spännande att följa. Att vinna jackpot på V75 betyder nästan alltid en rejäl klirr i kassan.

Det finns två sätt som det kan bli jackpot på V75 travspelet:

  1. Det första är om så många spelare skulle vinna att utbetalningen blir under 15 kr på fem och/eller sex rätt.
  2. Det andra sättet är om ingen spelare lyckas få sju rätt. Om det senare händer så flyttas alla vinstpengarna för sju rätt över till nästa veckas omgång.

Vi på Dagens-Dubbel försöker följa V75 och ge dig tips inför varje spelomgång. Följ oss på Facebook eller besök vår sida varje gång när du tänker försöka kamma hem Jackpot på V75.

Jackpot på V86

Ett annat känt, om än inte lika populärt som V75, spel från ATG Trav och Galopp är V86. Du vinner en storjackpot på V86-spelet, om vinstutdelningen blir mindre än 20 kronor på sju och/eller sex rätt på din spelkupong.

Precis som i fallet med spelet V75 så kan det även bli jackpott om ingen spelare lyckas få alla rätt. På V86 krävs det enligt spelregler att du har 8 rätt för att få en jackpot. Vad händer då om ingen spelare i Sverige eller utlandet som spelar på ATG:s travspel lyckas kamma hem dessa åtta rätt? Jo, dessa jackpotpengar flyttas då över till nästa omgång.

Jackpot på V64

För att det ska bli jackpot på V64 så måste vinsten på fem och/eller sex rätt vara mindre än sju kronor eller att ingen spelare får sex rätt. Vinstpengarna här kommer då att flyttas över till nästa V64-omgång.

Jackpot på V65

En jackpot på V65 betyder att förra omgångens vinst för fem rätt understeg 20 kr, och/eller att ingen spelare prickade in sex rätt. Precis som de andra spelen så flyttas pengarna då över till nästa omgångs vinstpott.

Största jackpot på trav någonsin

Under åren som gått så har det delats ut några riktiga drömvinster på ATGs Sveriges travspel. Landets största jackpot på trav någonsin vanns den 27 februari 2010 på Axevalla.

Jackpoten på V75 uppgick då till otroliga 67 miljoner kronor. Den senaste gången en riktigt stor jackpot kammades hem var i november 2016 då V75 på Sundbyholm delade ut en vinst på 65 miljoner kronor.