V75 Tips

Streckspelet V75 lanserades på 1990-talet och är största produkt hos ATG Travsport. Spelet har i stort samma regler nu som för tjugo år sedan, med några ändringar så som introduktion av Grand Slam och Boost. Idag behöver du inte längre besöka ATG ombud i Sundsvall eller var du nu än bor. Du kan lämna dina tips på nätet och följa sedan lopp på ATG live.

På lördagar är det Stryktipset som gäller för bettingfans. Travfansen lämnar istället tusentals systemkuponger på nätet och hos ombud och följer loppen med rättningsmall live. Drömmen alla ovannämnda grupper av spelare har är densamma: att hitta bra V75 tips, välja rätt hästar i dagens startlista och bli rik på spel, när det är dags att rätta raden.

Bästa V75 tips

Varje fredag är det mycket jobb för varje travexpert. V75 tips publiceras av en rad stora svenska medier på lördag. Raden rättas på söndag. Vi på Travtips har valt ut fem bästa tipssajter som hjälper dig att vinna jackpott på V75 lopp. Även vi själva har en expert som kommer att hjälpa dig med bästa tips inför varje lördag. Nedan följer vår topp-tio lista på sajter med bäst travtips på V75:

 1. Aftonbladet travtips
 2. Expressen tips med Robert Bergh
 3. Ebbes V75 Tips
 4. Thomas Uhrberg i sista stund
 5. Allt om Trav tips på nätet
 6. Micke Nybrink analys
 7. 5 Tippar
 8. Travmasen
 9. Travstugan Tips
 10. Sverigetravet tips

Vinstfördelning i V75

Det som är extremt viktigt för många som vill jämföra odds på trav är vinstfördelningen. När det är lördag och dags att jaga stora pengar på hästar, fördelas kupongens prispott så här:

 • 40 procent går till alla som har lyckats pricka alla rätt på sin kupong tack vare bra V75 tips;
 • En femte del eller 20 procent går till travspelare med 6 rätt på kupongen;
 • Ytterligare 40 procent fördelas bland de med 5 rätt resultat.

Precis som är fallet med Svenska Spels Stryktipset och andra tipskuponger, är det rullande prispott som gäller, om prisgruppen eller flera prisgrupper enligt ovan inte har några vinnare. Summan läggs då till nästa veckans omgång, men vinstfördelningen där förblir densamma. Samma princip gäller även om veckans prisgrupp fått en alldeles för låg vinstsumma. Minimigränsen för att få sin vinst på V75 utbetald är ligger för närvarande på femton kronor.

Vinstrekord på V75

Det viktigaste för varje travspelare är utan tvekan jackpott. Vinstrekorden på V75 noterades i början av 10, när en spelare lyckades vinna nästan 70 miljoner kronor. Denna rekord har visat sig vara storslagen. Den nyblivne miljonären har bestämt sig för att behålla sitt namn hemligt.

Väldigt lite är känt om vinnaren och hans strategi för att få en rekordvinst på sju rätt på V75. Samtidigt så finns det tillräckligt med information om historiens näst största ATG vinnare Christian Eriksson som vann över 56 miljoner efter att ha blivit en ensam vinnare på travkupongen. Det finns rejält med nyhetsartiklar om Chrilles jackpottvinst ute på nätet. Loppen som ändrade hans liv ägde rum 2012. Det enda vi inte vet är vilka V75 tips han läste inför sin storvinst på trav.

Ytterligare tre stora vinster som alla överstiger 40 miljoner kronor noterades redan på 2000-talet, samtliga för sju rätt på V75. Denna spelprodukt är Sveriges absolut bästa travspel för dig som vill bli rik på trav.

V75 kupong pris

Det som fortfarande är oklart för många nya spelare som är intresserade av trav är prisnivån. Kupongerna ser rätt annorlunda ut jämfört med de som många är vana vid hos Svenska Spel. Priset för att få vara med i jakten om V75 miljoner är bara 50 öre. Det betyder att du säkert har råd med ett stort system, så att du fortfarande har vinstchansen efter tre-fyra lopp, även om du inte är bra på att tippa trav.

En systemkupong har pris på 0,50 kr multiplicerat med 2, 3, 4 eller ett annat antal hästar du har valt som V75 vinnare. Har du exempelvis valt tre hästar i Lopp 1, två hästar i Lopp 4 och 7 samt en häst i alla andra lopp, betalar du: 0,50 x 3 x 2 x 2 x 1. Din kupongpris blir följaktligen 6 kronor.

V75 Spelstopp

Det går att lämna in din kupong tills dagens första lopp enligt program startar. Förr i tiden var det alltid 14:30 som gällde som spelstopp på V75. För tre år sedan bytte ATG spelstopp tid till 16:20. I de allra flesta fallen är det lördag som gäller. Ibland händer det att tidsschemat ändras och loppen äger rum en annan veckodag, till exempel söndag.

Under vissa veckor anordnas V75 flera gånger i veckan. Det gör att det blir spelstopp en annan dag. Det beror på att det totalt är ca 80 V75 omgångar per år. Oftast väljer ATG schemalägga extra lopp på fredagar och söndagar. Spelstopp för dessa publiceras av ATG och brukar inte vara detsamma som för ordinarie lopp på lördagar.

Harry Boy

Ingen artikel om V75 är fullständig utan en kort introduktion av Harry Boy. Det är ett kul och nervkittlande extra travspel som alla älskar. Oavsett hur bra du är på travtips, kan du få hjälp av Harry. Han kan välja hästar åt dig, beroende på en rad olika faktorer.

För att spela V75 med Harry Boy är det bara att välja hur mycket pengar du vill spela för. Sedan får du dina rad ifyllda automatiskt. Du kan göra det så väl hos ATG ombud som när du lämnar in kupongen hos www.atg.se. Det går även att skaffa sig en Harry Boy prenumeration och få dina travtrad levererade direkt i din inkorg eller mobiltelefon.

V75 Boost

Ett annat begrepp som du inte får missa är Boost, ett spelalternativ som kan göra dig betydligt rikare. Vill du tippa V75 med Boost, gäller det att tacka ja till extra spelet vid kuponginlämningen. Det finns en liten ruta som du måste fylla i för att få din Boost aktiverad.

Är du med i leken, blir du tilldelad ett nummer med tre siffror, till exempel 344. Detta nummer är din biljett till en riktig drömvinst på upp till 100 ggr vinstbeloppet! Är du van vid Svenska Spel, Lotto och Stryktipset, vet du säkert hur Joker fungerar. Samma logik gäller även V75 Boost. Du betalar en viss summa extra för att få chansen till en högre vinst. Boost har i skrivande stund pris på 30 kr för kupongerna vars totala pris understiger 300 kronor. För dyrare systemspel sätts Boost priset till en tionde del av kupongkostnaden.

V75 Boost dragningen går att följa i TV och på nätet varje lördag eller en annan dag, när V75 avgörs. Sändningen börjar efter det att alla lopp är avslutade. Huvudregeln som gäller är att det går att vinna på Boost ifall du också har vunnit något på din kupong. Du vinner även om du får in 0 rätt på V75 och rätt nummer på Boost!

Så här ser utdelningsplanen ut för Boost, beroende på antal rätt på V75:

 • Sju rätt och tre siffror: 10 gånger din vinst
 • Sex rätt och tre siffror: 100 gånger din vinst
 • Fem rätt och tre siffror: 100 gånger din vinst
 • Noll till fyra rätt och tre siffror: 500 kronor
 • Noll till fyra rätt och två siffror: 150 kronor
 • Noll till fyra rätt och en siffra rätt: 50 kronor

V75 Utdelning och Resultat

För att hitta resultat och rätta raden på din V75 kupong, behöver du besöka andra sidor än Travtips.info. Tyvärr har vi ingen V75 utdelning och resultatservice tillgänglig just nu, men det kommer det att bli en ändring på under 2018.

Vill du kolla på veckans utdelning och få rättningsmall, kan vi tipsa dig om två bästa sätt att rätta tipsraden: genom att uppsöka text tv 571 samt att kika på resultaten och utdelningsgrupperna direkt på ATG:s hemsida. Nedan berättar vi mer om hur du gör för att se om du har vunnit på V75 denna lördag!

Text Tv 571

Vi på Travtips.info anser att det är det ultimata sättet att kolla dina resultat och se vad vinstutdelningen på V75 är idag. Du kan säkert nå text tv 571 sida direkt från din TV. Det som många inte vet att text tv fungerar minst lika bra från datorn och även mobilen.

Informationen du får på denna text sida inkluderar inte bara namn på hästar som vann avdelningar, utan även oddsen på vinnare och statistik över spelprocent. Du får alltså en bra överblick över allt du behöver veta, när du kollar V75 resultat. Dessutom presenteras det även vinstsummor för samtliga prisgrupper. Följande information hittar du på text tv 571:

 • Vinstbelopp för fem, sex och sju rätt;
 • Dagens Boost nummer;
 • Informationen om alla strukna hästar på V75 idag.

Kolla V75 Resultat på ATG:s Hemsida

Alternativet till text tv 571 är www.atg.se, URL-adressen som ATG:s hemsida har. Det är endast ATG och inga casinon utan svensk licens, som publicerar dessa uppgifter. Där funkar det också bra att rätta dina V75 resultat och se utdelning. Vi tycker dock att det inte är lika smidigt, då du behöver besöka flera sidor för att få en övergripande information och rätta raden.

För att se dagens vinst och utdelningsgrupper, klickar du först på knappen Rätta. Därefter måste du välja rätt datum under Resultatkalender. När du väl har gjort det, ser du följande:

 • Startlista med namn på samtliga hästar;
 • Resultat på V75 för dagen du har valt;
 • Utdelning för fem, sex och sju rätt samt dagens boostnummer.