Spela på trav i mobilen

I dagens digitala era är det enkelt och bekvämt att ta del av travspel direkt från din mobiltelefon. Genom att ladda ner rätt bettingapp kan du följa ditt intresse för travsport var du än befinner dig. De ledande speloperatörerna har skapat mobilapplikationer som är användarvänliga och optimerade för att ge dig en smidig spelupplevelse. Genom att använda mobilappen kan du snabbt och enkelt lägga dina spel, följa travloppen i realtid och hantera dina insatser på ett överskådligt sätt.

Vilka bettingappar är bäst för trav?

Att välja rätt bettingapp för travspel är avgörande för din spelupplevelse. Flera bettingsidor har utvecklat dedikerade appar som är speciellt anpassade för travspel. Upplevelsen blir ännu bättre om man också väljer rätt iPhone 15 Pro Skal och Fodral till denna aktivitet. Genom att granska olika kriterier som användarvänlighet, tillgängliga funktioner och utbudet av travlopp kan du hitta den bästa appen för dina behov.

För de som är intresserade av trav via mobilappen finns det flera ledande betting sidor att överväga. Här är några av de mest pålitliga alternativen:

Mr Green

Om du letar efter travspel kan Mr Green vara ett intressant alternativ att överväga. Med en tydlig hemsida och en enkel navigering blir det lätt för dig att utforska olika travlopp och placera dina vad. Mr Green erbjuder en dedikerad bettingapp som låter dig ta med spelet vart du än går.

Bet365

Bet365 är en av de mest kända speloperatörerna internationellt och deras betting app för spel på trav och galopp är väl värt att överväga. Med ett imponerande urval av travlopp och marknader, ger Bet365 dig möjligheten att satsa på travsport från hela världen. Den användarvänliga appen gör det enkelt att hitta dina favorithästar och placera dina vad med några enkla klick.

Betsson

Betsson är en annan förekommande aktör inom spelbranschen som har en dedikerad bettingapp för trav. Med deras app kan du följa de senaste travloppen, utforska olika marknader och placera dina vad på ett smidigt sätt. Betsson är kända för sin mångsidiga spelplattform, och deras app är inget undantag när det kommer till användarvänlighet och funktionalitet.

NordicBet

För de som är intresserade av travspel med en nordisk touch kan NordicBet vara det perfekta valet. Denna speloperatör fokuserar på sport och evenemang i Norden, vilket inkluderar ett brett utbud av travlopp från olika länder i regionen. Deras bettingapp ger dig möjlighet att satsa på dina favorithästar och följa resultaten i realtid.

LeoVegas

LeoVegas är ett namn som främst är förknippat med casinospel, men deras bettingapp inkluderar också travspel. Appen är enkel att använda och låter dig enkelt navigera mellan olika sporter och evenemang, inklusive trav och galopp. Med sitt fokus på mobilitet kan du ta del av travet var du än befinner dig.

Populära travlopp att spela på

Inom travsporten finns det flera prestigefyllda lopp som lockar spelintresserade från hela världen. Här är några av de mest kända travloppen:

 • Prix d’Amérique: Ett av världens mest prestigefyllda travlopp som äger rum i Paris, Frankrike. Loppet drar till sig de bästa hästarna och kuskarna från olika delar av världen.
 • Elitloppet: En svensk klassiker som hålls på Solvalla varje år. Det är en intensiv tävling där de främsta hästarna möts i en duell.
 • Hambletonian Stakes: Ett amerikanskt travlopp som är känt som ”trottingens Kentucky Derby”. Det är ett av de mest prestigefyllda loppen för 3-åriga travhästar.
 • Svenskt Travderby: Ett av de mest efterlängtade loppen för svenska traventusiaster. Här tävlar Sveriges bästa 4-åriga hästar om den åtråvärda titeln.

Att lägga spel på dessa travlopp ger dig möjlighet att följa olika lopp och samtidigt utmana din lyckohjul. Kom ihåg att göra din forskning och utvärdera hästarnas form, kuskarnas skicklighet och andra relevanta faktorer innan du lägger dina spel.

Olika travspel online

Inom travsporten finns en mängd olika speltyper som du kan utforska. Här är några av de vanligaste travspelen som du kan hitta online:

 • Vinnarspel: Det enklaste sättet att spela på travaktiviteter är att satsa på vilken häst som kommer att vinna loppet. Detta är ett vanligt alternativ bland både nybörjare och erfarna spelare.
 • Platspelspel: Här satsar du på om en häst kommer att komma bland de första platserna i loppet, vanligtvis bland de tre främsta.
 • Duo: Du väljer två hästar som du tror kommer att komma bland de tre första platserna i loppet, i valfri ordning. Detta är ett spel som kräver noggrann analys av hästarnas prestationer.
 • Triss: I triss väljer du tre hästar som du tror kommer att komma bland de tre första platserna i loppet, i exakt ordning. Detta är en utmanande speltyp med högre risk, men också högre potentiell utdelning.

V5, V75, V86: Dessa är poolspel där du ska välja vinnarna i en serie lopp. V75 och V86 är särskilt förekommande i Sverige.

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Vilken bettingsida är bäst på trav i mobilen och appen?

För att kunna ta del av travspel direkt från din mobil är det viktigt att välja en bettingsida med en pålitlig och användarvänlig app. Bland de bästa alternativen för spel på trav finns flera att överväga. Bet365 och Unibet har utvecklat dedikerade appar som erbjuder smidiga spelupplevelser för traventusiaster.

Var kan man spela på trav till fasta odds?

Travspel till fasta odds innebär att du satsar på ett specifikt odds vid tidpunkten för insatsen, och detta odds ändras inte oavsett hur oddsen förändras senare. Flera betting sidor erbjuder möjligheten att spela på trav till fasta odds. Bland dessa alternativ hittar du bland annat:

 • Betsson
 • NordicBet
 • LeoVegas

Vilken bettingsida har högst odds på trav?

Odds är en avgörande faktor när det kommer till travspel, då de påverkar hur mycket du potentiellt kan vinna på dina satsningar. När det gäller att hitta den bettingsida som erbjuder högst odds på trav, kan det variera beroende på specifika lopp och marknader. Bet365 och Unibet är kända för att erbjuda konkurrenskraftiga odds på en mängd olika sportevenemang, inklusive trav.